2EDIFY
...om de heiligen toe te rusten, tot het werk van dienstbetoon, tot opbouw van het lichaam van Christus...   Ef.4:12

*  Bijbelschool Jurriën

Jurriën St.Jago begint in september aan zijn derde jaar theologie aan het Irish Baptist College in Moira, Noord-Ierland.
Wilt u zijn studie mede mogelijk maken door hem te ondersteunen?
*  Bijbelstudies 

Een actueel overzicht van bijbelstudies kunt u bekijken onder Agenda.
Wilt u een studie in uw eigen woonplaats of gemeente laten houden? Neem gerust contact op via dit contactformulier.*  Vertaling van het boek: "Church Elders"

Momenteel werkt stichting 2EDIFY aan de Nederlandse vertaling van het boek "Church Elders. How to shepherd God's people like Jesus."
Dit boek is onderdeel van de 9Marks serie: Building Healthy Churches. De Nederlandse versie wordt uitgegeven door Geloofstoerusting.nlDit boek geeft een goed zicht op de bijbelse taakomschrijving van het oudstenschap. Voor jonge, oude, toekomstige en doorgewinterde oudsten. Maar ook gemeenteleden zullen na het lezen van dit boek een beter begrip hebben van het oudstenschap, waardoor zij samen met de oudsten kunnen meewerken aan de opbouw van de gemeente. 

Het is een enorm voorrecht om als oudste dienstbaar te mogen zijn in een plaatselijke gemeente. Maar het draagt ook een enorme verantwoordelijkheid met zich mee. Het gaat om eeuwigheidszaken. Bij tijden kun je ontmoedigd raken en het kan soms een onmogelijke opgave lijken. En tóch is het alle energie die je er in steekt waard!
Je zet je namelijk in voor Gods volk, mensen die met bloed gekocht zijn.
Je werkt voor hun eeuwig welzijn.
En voor Gods eeuwige glorie.*  Church-plant: opstart van een nieuwe gemeente in Waalwijk

Stichting 2EDIFY is initiatiefnemer voor het opstarten van een nieuwe gemeente in Waalwijk per januari 2021.

Ons gebed is dat deze gemeente een veilige geestelijke plek mag zijn voor gelovigen en een goede basis voor nieuwe christenen.

Bid je met ons mee?!

Voor meer info: Logos Waalwijk

 

Deze gemeente wordt gevormd rondom de principes van 9Marks met een theologische basis die getypeerd kan worden als reformed-evangelical. Vergelijkbaar met de vrije (onafhankelijke) evangelische baptistengemeenten zoals deze in het zuiden van Nederland ca. 40 á 50 jaar geleden zijn ontstaan.*  Levensonderhoud Raymond & Caroline St.Jago

Vanaf 1 juli 2020 is Raymond St.Jago in zijn dagelijkse werkzaamheden fulltime 'bezig in het werk van de Heer'. Raymond en Caroline leven dan van giften die binnenkomen via stichting 2EDIFY.